ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ
"…ίσως το χειρότερο σημάδι στη διάρκεια μιας κρίσης είναι οι επιθέσεις που δέχονται οι εκπαιδευτικοί. Αυτό οφείλεται κατά τη γνώμη μου σε δύο παράγοντες: οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν ορατή οικονομική λειτουργία και παράγουν, έστω περιορισμένα, κοινωνική συνείδηση." John Dewey, Αμερικανός φιλόσοφος και θεωρητικός της εκπαίδευσης, 1932.

Oktapodi - Ταινία μικρού μήκους

Ετικέτες
Εξαιρετική ταινία animation μικρού μήκους. Μια μικρή ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο… χταπόδια, που ζουν σε κάποιο γνωστό Ελληνικό νησί. Εξελίσσεται σε μια συναρπαστική περιπέτεια όταν κάποιος αποφασίζει να τα “χωρίσει”.
Το Oktapodi είναι ένα εξαιρετικό animation film που δημιουργήθηκε από σπουδαστές της σχολής “GOBELINS, l’école de l’image” στο Παρίσι. Η σχολή εξειδικεύεται στην φωτογραφία, τα animations, τα πολυμέσα, τις εφαρμογές της οπτικοακουστικής τεχνολογίας, τις ψηφιακές εκτυπώσεις και πολλά άλλα.
To film κερδίζει αμέσως τους θεατές για το πρωτότυπο σενάριο, την εξαιρετική σκηνοθεσία, τα χρώματα και τις εντυπωσιακές εικόνες, με τις προσεγμένες λεπτομέρειες, ενώ έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Ετικέτες